Velkommen til Pink Velvet!

DIY: Påskekylling

  • 12.03.2017, 19:32

I dag er det bare én måned til jeg tar påskeferie, så denne søndagen har jeg faktisk laget litt påskepynt. Jeg har ingen påskepynt på lager her jeg bor nå, så da er det koselig å lage litt :) Det første jeg laget var selvsagt påskekyllinger av dusker, og de blir jo så søte! 

Dette brukte jeg:

♥ Bomullsgarn
♥ Hvitt fleecepledd
♥ Svart og rød tusj
♥ Lim

Jeg har vist frem hvordan jeg enkelt lager dusk tidligere, se innlegg her. 
Til kyllingene brukte jeg 4 og 3 fingre på den store, og 2 og 1 (tommelen) på den minste.

Som jeg har skrevet tidligere tar jeg ofte det jeg har fra før når jeg skal lage noe. Til disse kjøpte jeg inn gult garn, da jeg ikke hadde det fra før, men i stedet for å kjøpe plastøyne og rød filt eller papp som mange bruker, tok jeg litt stoff fra et hvitt fleecepledd jeg kjøpte på IKEA, og klipte til øyne og nebb av det. Pupillene tegnet jeg på med svart tusj, og nebbet farget jeg med rød tusj. Jeg kjøpte bomullsgarn, men skulle jeg laget de på nytt hadde jeg nok kjøpt et tykkere garn, da duskene blir litt mer fluffy med det. 

Som dere ser på øverste bilde lagde jeg noen ekstra dusker, og de skal jeg også bruke til påskepynt på en litt annen måte :) 

Noen andre som gleder seg til påske? 

- Følg pinkvelvet.blogg.no på Facebook her -

Victoria

12.03.2017 kl. 19:33
Så utrolig fine!! :)

May Anita

12.03.2017 kl. 19:47
Victoria: Takk :)

lisarorvik

12.03.2017 kl. 19:52
Så smart, kjempe søte :)

May Anita

12.03.2017 kl. 20:14
lisarorvik: Takk :D
May Anita

Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei 25 år gammel jente fra bygda, som for tiden bor midt i hjerte av Trondheim by. Til daglig jobber jeg fulltid, og denne bloggen er blitt en av mine kreative hobbyer. Jeg elsker DIY og gjenbruk, og er alltid på utkikk etter ting å redesigne eller lage selv. Jeg er også veldig glad i interiør og foto. Her på bloggen blir det derfor en god del kreative innspill, godt blandet med hverdagslivet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits